Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

USDSEK - US Dollar / Swedish Krona

Zamjena kratko: -145.1361 PointsZamjena dugo: -51.3701 Points
Nisko: 11.06241Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 11.18714
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
02:50 (Local)
Opens in 7h 0m
Tokyo
00:50 (Local)
Opens in 8h 10m
London
16:50 (Local)
Opens in 15h 10m
New York
11:50 (Local)
Opens in 21h 40m

USDSEK Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 69.60Prosjek: 153.13
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 SEK X USDSEK Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Kombinacija USD/SEK uvezuje dvije vrlo različite valute: švedsku krunu i američki dolar. Ponašanje para je pod velikim utjecajem međusobnih odnosa ekonomija ove dvije nacije - odnosa koji se često opisuje kao nepravilan, volatilan i teško predvidljiv. Kompleksan za čitanje i zato vrlo nepogodan za portfelj neiskusnih tradera, par nudi mogućnost značajne zarade za iskusnog investitora.

Trgujte valutnim parom USD/SEK danas uz FxPro.