Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

USDTHB - US Dollar / Thai Baht

Zamjena kratko: -5.6966 PointsZamjena dugo: -0.7272 Points
Nisko: 37.485Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 37.862
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
02:29 (Local)
Opens in 7h 21m
Tokyo
00:29 (Local)
Opens in 8h 31m
London
16:29 (Local)
Opens in 15h 31m
New York
11:29 (Local)
Opens in 22h 1m

USDTHB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 58.00Prosjek: 729.91
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0 points
Korištena margina (1:100 raspon poluge) u američkim dolarima1000 THB X USDTHB Rate
Minimalna veličina ugovora1000 USD (0.01 lots)
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1000 USD
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Trgujte CFD-ima na valutni par USD/THB uz FxPro.

FxPro nudi CFD na USD/THB i više od 70 drugih valutnih parova, uključujući male, velike i egzotične, kojima se može trgovati na svim platformama, uključujući FxPro MT4, FxPro MT5 i FxPro cTrader. Forex CFD-ima se može trgovati 24/5, uz trenutno ili tržišno izvršenje i s fiksnim ili promjenjivim rasponima, ovisno o vrsti Vašeg računa. Odabirom trgovanja CFD-ima za forex uz FxPro, možete koristiti prednost kompetitivnih cijena, s rasponima koji mogu biti samo 0 pipova na velike parove, brzu provedbu naloga i profesionalne uvjete trgovanja.

Ako imate bilo kakvih pitanja o trgovanju valutnim parom američku dolar/tajlandski baht ili bilo kojim drugim valutnim parom, kontaktirajte našu Korisničku podršku.