Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su slo┼żeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 79.28% ra─Źuna malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te mo┼żete li si priu┼ítiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Zamjena kratko: 0 Zamjena dugo: 0
Nisko: 0Promjenjivi {{platformType}} rasponHigh: 0
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
23:24 (Local)
Opens in 34h 26m
Tokyo
22:24 (Local)
Opens in 34h 36m
London
14:24 (Local)
Opens in 41h 36m
New York
09:24 (Local)
Opens in 48h 6m
No chart data
Pona┼íanje u povijesti nije jamstvo ili predvi─Ĺanje budu─çeg pona┼íanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Provedba
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tr┼żi┼íno izvr┼íenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 95.00Prosjek: 97.90
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimalna fluktuacija cijene0.05
veli─Źina 1 lota375 pounds
vrijednost 1 ticka18.75 USD
Minimalna veli─Źina ugovora0.01 lot
Minimalni korak za pove─çanje veli─Źine ugovora0.01 lot
Korištena margina za 1 lot **2.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaklju─Źane pozicije *0
Limit i Stop razina75

Coffee Arabica Futures Calendar

MonthTickerPo─Źnite trgovati Trading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Coffee_Z2218/08/202216/11/202220/11/2022
March 2023#Coffee_H2317/11/202215/02/202317/02/2023
May 2023#Coffee_K2315/02/202318/04/202320/04/2023
July 2023#Coffee_N2318/04/202320/06/202322/06/2023
September 2023#Coffee_U2320/06/202321/08/202323/08/2023
December 2023#Coffee_Z2321/08/202317/11/202321/11/2023

* Samo ako je razina margine > 100%

** Margina se primjenjuje za volumene do 50 lotova. Pogledajte Podatke o polugama na budućnosnice kako biste saznali više informacija

** Primjenjuje se dinami─Źka poluga. Za cTrader, pogledajte specifikaciju simbola na Va┼íoj platformi za trgovanje.

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro poku┼íava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podlo┼żni uvjetima tr┼żi┼íta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere va┼żne objave novosti na na┼íem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do pro┼íirenja raspona, me─Ĺu ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tr┼żi┼ínim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.