Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su slo┼żeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.60% ra─Źuna malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te mo┼żete li si priu┼ítiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

Corn futures

Zamjena kratko: 0 PointsZamjena dugo: 0 Points
Nisko: 638.25Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 643.25
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
14:59 (Local)
Closes in 1h 13m
Tokyo
12:59 (Local)
Closes in 2h 1m
London
04:59 (Local)
Opens in 3h 1m
New York
23:59 (Local)
Opens in 9h 31m

Corn futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Pona┼íanje u povijesti nije jamstvo ili predvi─Ĺanje budu─çeg pona┼íanja.

Kukuruz je vrlo tra┼żena roba, a budu─çnosnice kukuruza su me─Ĺu poljoprivrednim ugovorima kojima se naj─Źe┼í─çe trguje, s dnevnim volumenom koji se kre─çe oko nekoliko milijardi dolara.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Izvršenje
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tr┼żi┼íno izvr┼íenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 75.00Prosjek: 89.96
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Minimalna fluktuacija cijene0.25
veli─Źina 1 lota50 bushels
vrijednost 1 ticka12.5 USD
Minimalna veli─Źina ugovora0.01 lot
Minimalni korak za pove─çanje veli─Źine ugovora0.01 lot
Korištena margina za 1 lot **2.00%
Zahtjevi margine za otvaranje zaklju─Źane pozicije *0
Limit i Stop razina100

Corn Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#Corn_Z2228/08/202227/11/202229/11/2022
March 2023#Corn_H2328/11/202224/02/202328/02/2023
May 2023#Corn_K2324/02/202326/04/202328/04/2023
July 2023#Corn_N2326/04/202328/06/202330/06/2023
September 2023#Corn_U2328/06/202329/08/202331/08/2023
December 2023#Corn_Z2329/08/202328/11/202330/11/2023

* Samo ako je razina margine > 100%

** Margina se primjenjuje za volumene do 50 lotova. Pogledajte Podatke o polugama na budućnosnice kako biste saznali više informacija

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro poku┼íava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podlo┼żni uvjetima tr┼żi┼íta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere va┼żne objave novosti na na┼íem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do pro┼íirenja raspona, me─Ĺu ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tr┼żi┼ínim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.