Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GOLDEURO trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 3.0176 PointsZamjena dugo: -10.8036 Points
Nisko: 1672.60Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1691.65
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
09:56 (Local)
Closes in 6h 16m
Tokyo
07:56 (Local)
Opens in 1h 4m
London
22:56 (Local)
Opens in 9h 4m
New York
17:56 (Local)
Opens in 15h 34m

GOLDEURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 31.00Prosjek: 32.66
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0
Minimalna fluktuacija cijene0.01
vrijednost 1 ticka1 EUR
veličina 1 lota100 Oz
Minimalna veličina ugovora1 Oz
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Plemeniti metali su iznimno popularan instrument za trgovanje i često ih preferiraju traderi koji traže sigurnost u svom investicijskom portfelju. Zlato se često smatra sigurnom investicijom za tradere, osobito u vrijeme ekonomske nesigurnosti. Počnite trgovati zlatom uz FxPro i unesite raznolikost u svoj investicijski portfelj.

Zlatom možete trenutno trgovati na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i otkrijte cijene kupovanja i prodaje uživo, zajedno s vrijednošću, ponašanjem u povijesti i volatilnošću plemenitog metala. Ove se informacije mogu koristiti za donošenje odluka kod kupovine ili prodaje zlata. Možete i otvoriti besplatan demo račun kako biste vježbali prije trgovanja zlatom na Vašem pravom računu.

Ako želite unijeti raznolikost u svoj portfelj, počnite trgovati zlatom i kontaktirajte FxPro danas.