Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GOLDgr trading

Zamjena kratko: 0.0033 PointsZamjena dugo: -0.0057 Points
Nisko: 53.341Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 53.858
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:43 (Local)
Opens in 6h 7m
Tokyo
01:43 (Local)
Opens in 7h 17m
London
17:43 (Local)
Opens in 14h 17m
New York
12:43 (Local)
Opens in 20h 47m

GOLDgr chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 1.00Prosjek: 9.95
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0
Minimalna fluktuacija cijene0.001
vrijednost 1 ticka0.001 USD
veličina 1 lota1 gr
Minimalna veličina ugovora5 gr
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Plemeniti metali su iznimno popularan instrument za trgovanje i često ih preferiraju traderi koji traže sigurnost u svom investicijskom portfelju. Zlato se često smatra sigurnom investicijom za tradere, osobito u vrijeme ekonomske nesigurnosti. Počnite trgovati zlatom uz FxPro i unesite raznolikost u svoj investicijski portfelj.

Zlatom možete trenutno trgovati na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i otkrijte cijene kupovanja i prodaje uživo, zajedno s vrijednošću, ponašanjem u povijesti i volatilnošću plemenitog metala. Ove se informacije mogu koristiti za donošenje odluka kod kupovine ili prodaje zlata. Možete i otvoriti besplatan demo račun kako biste vježbali prije trgovanja zlatom na Vašem pravom računu.

Ako želite unijeti raznolikost u svoj portfelj, počnite trgovati zlatom i kontaktirajte FxPro danas.