Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

GOLDoz trading

Zamjena kratko: 0.1038 PointsZamjena dugo: -0.1783 Points
Nisko: 1659.16Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 1675.26
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
02:47 (Local)
Opens in 7h 3m
Tokyo
00:47 (Local)
Opens in 8h 13m
London
16:47 (Local)
Opens in 15h 13m
New York
11:47 (Local)
Opens in 21h 43m

GOLDoz chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
MT4
MT4
MT5
Izvršenje
Trenutno izvršenje
Trenutno izvršenje
Tržišno izvršenje
MT4Promjenjivi rasponi
Minimum: 25.00Prosjek: 26.33
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina50
Minimalna fluktuacija cijene0.01
vrijednost 1 ticka0.01 USD
veličina 1 lota1 Oz
Minimalna veličina ugovora1 Oz
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora1 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Plemeniti metali su iznimno popularan instrument za trgovanje i često ih preferiraju traderi koji traže sigurnost u svom investicijskom portfelju. Zlato se često smatra sigurnom investicijom za tradere, osobito u vrijeme ekonomske nesigurnosti. Počnite trgovati zlatom uz FxPro i unesite raznolikost u svoj investicijski portfelj.

Zlatom možete trenutno trgovati na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i otkrijte cijene kupovanja i prodaje uživo, zajedno s vrijednošću, ponašanjem u povijesti i volatilnošću plemenitog metala. Ove se informacije mogu koristiti za donošenje odluka kod kupovine ili prodaje zlata. Možete i otvoriti besplatan demo račun kako biste vježbali prije trgovanja zlatom na Vašem pravom računu.

Ako želite unijeti raznolikost u svoj portfelj, počnite trgovati zlatom i kontaktirajte FxPro danas.