Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.69% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

SILVER trading

Current value in real time on the crypto market for investing

Zamjena kratko: 2.8346 PointsZamjena dugo: -11.5083 Points
Nisko: 21.031Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 21.425
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
19:06 (Local)
Opens in 14h 44m
Tokyo
17:06 (Local)
Opens in 15h 54m
London
08:06 (Local)
Closes in 8h 24m
New York
03:06 (Local)
Opens in 6h 24m

SILVER chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 15.00Prosjek: 16.10
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit i Stop razina0
Minimalna fluktuacija cijene0.001
vrijednost 1 ticka5 USD
veličina 1 lota5000 Oz
Minimalna veličina ugovora50 Oz
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora50 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Nakon zlata, srebro je sljedeći plemeniti metal kojim se trguje. Srebro eksponencijalno stječe priznanje među traderima i smatra se među najvrjednijim robama u koje se investira.

Srebrom možete trgovati ovog trenutka na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i istražite ponuđene i tražene cijene srebra uživo, zajedno s povijesnim podacima i vrijednosti.

Ako ste zainteresirani za unošenje raznolikosti u svoj portfelj, počnite trgovati srebrom kontaktirajući FxPro danas.