Investirajte odgovorno. Investirajte odgovorno.CFD-ovi su složeni instrumenti i imaju visok rizik od brzog gubitka novca zbog financijske poluge. 84.72% računa malih ulagatelja izgubi novac tijekom trgovanja CFD-ovima s ovim ponuditeljem. Trebali biste razmotriti razumijete li kako CFD-ovi funkcioniraju te možete li si priuštiti preuzimanje visokog rizika od gubitka novca.

SILVEREURO trading

Zamjena kratko: -4.382 PointsZamjena dugo: -5.0705 Points
Nisko: 19.133Promjenjivi MT5 rasponVisoko: 19.664
Vrijeme sesija globalnih burzi dionica
Sydney
03:51 (Local)
Opens in 5h 59m
Tokyo
01:51 (Local)
Opens in 7h 9m
London
17:51 (Local)
Opens in 14h 9m
New York
12:51 (Local)
Opens in 20h 39m

SILVEREURO chart live

D1
W1
M1
No chart data
Ponašanje u povijesti nije jamstvo ili predviđanje budućeg ponašanja.

Uvjeti trgovanja

Platforma
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Izvršenje
Tržišno izvršenje
Tržišno izvršenje
cTraderRasponi + 0.35$ za 10 000 trgovanja
Minimum: 14.00Prosjek: 15.77
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Limit i Stop razina0
Minimalna fluktuacija cijene0.001
vrijednost 1 ticka5 EUR
veličina 1 lota5000 Oz
Minimalna veličina ugovora50 Oz
Minimalni korak za povećanje veličine ugovora50 lot
Zahtjevi margine za otvaranje zaključane pozicije *0

* Samo ako je razina margine > 100%

Osigurani rasponi su odraz vremenski ponderiranog prosjeka od 09:00 do 21:00 (GMT) za razdoblje 01/04/2020 - 30/06/2020. Iako FxPro pokušava osigurati kompetitivne raspone tijekom svih sati trgovanja, klijenti moraju imati na umu da se oni mogu mijenjati i da su podložni uvjetima tržišta. Gore navedeno je osigurano samo kao indikator. Klijentima savjetujemo da provjere važne objave novosti na našem Ekonomskom kalendaru, koji mogu dovesti do proširenja raspona, među ostalim.

Gornji rasponi primjenjivi su pod normalnim uvjetima trgovanja. FxPro ima pravo dopuniti gore navedene raspone u skladu s tržišnim uvjetima, kako je navedeno u 'Uvjetima poslovanja'.

Nakon zlata, srebro je sljedeći plemeniti metal kojim se trguje. Srebro eksponencijalno stječe priznanje među traderima i smatra se među najvrjednijim robama u koje se investira.

Srebrom možete trgovati ovog trenutka na našim MT4, MT5 i cTrader platformama. Pregledajte grafikone iznad i istražite ponuđene i tražene cijene srebra uživo, zajedno s povijesnim podacima i vrijednosti.

Ako ste zainteresirani za unošenje raznolikosti u svoj portfelj, počnite trgovati srebrom kontaktirajući FxPro danas.